Uitgelicht

Wat is jouw lievelingsfilm? Doe de Film Test!

Geplaatst op

Doe deze test en ontdek wat je lievelingsfilm is. Vraag ons niet hoe het werkt. Probeer het gewoon en je zult zien, dat het echt werkt. En niet liegen ­čśë

Geef je antwoord in de comments.

START Film Test :

Neem een getal van 1 t/m 9 Vermenigvuldig dat met 3 Tel er 3 bij op Vermenigvuldig het resultaat weer met 3 Je hebt nu een getal van 2 cijfers Tel de twee cijfers, waaruit het getal bestaat bij elkaar op.

Je hebt nu een getal van 1 t/m 18. Zoek het gevonden getal op, op de onderstaande filmlijst. Achter dat getal staat je lievelingsfilm.

En......?

 1. Gone With The Wind
 2. E.T.
 3. Beverly Hills Cop
 4. Star Wars
 5. Forrest Gump
 6. The Good, The Bad, and the Ugly
 7. Jaws
 8. Grease
 9. Anal African Gay Sex 3
 10. Casablanca
 11. Jurassic Park
 12. Shrek B
 13. Pirates of the Caribbean
 14. Titanic
 15. Raiders Of The Lost Ark
 16. Home Alone
 17. Mrs. Doubtfire
 18. Toy Story

Laat een opmerking achter!

Doe mee en WIN EEN MOP!

Ha, was je bijna weg, maar we hebben je aandacht!

Die mop winnen, dat is een grapje.

Elke dag hebben we nieuwe moppen, plaatjes en filmpjes. Vind jij dit net zo leuk als wij? Laat dat dan NU zien!

LIKE, TWEET en DEEL!


Dank je wel!

Het team van MopVanDeDag

Win een MOP

Moppen zijn korte verhalen om iemand te laten lachen. Moppen begonnen als volksverhalen omdat ze mondeling werden doorverteld. Pas in de tweede helft van de 19de eeuw ontstaat het woord moppen voor deze volksverhalen. Maar zelfs in de tijd van de Grieken en Romeinen werden er al moppen verteld. Alleen zouden we die tegenwoordig niet meer snappen. Moppen veranderen door de tijd. Moppen worden veelal ook verteld om de maatschappij een spiegel voor te houden en aan te tonen wat er mis is. Ook dragen moppen bij om bepaalde dramatische gebeurtenissen te verwerken.

Moderne moppen zijn meestal kort en het lachmoment zit aan het einde. Moppen hebben veelal een verrassingeffect waarbij de verhaallijn plotseling tegen het einde van de mop een onverwachte wending maakt. Ook de intonatie van de stem en de houding van de verteller spelen een belangrijke rol bij moppen. Moppen zijn soms taboedoorbrekend, waarbij het onderwerp van de mop iets is waar men normaal niet vrij over spreekt.

De vraag wanneer moppen nog wel en wanneer niet meer verteld kunnen worden is heel persoonlijk. Moppen hebben vaak een bepaalde doelgroep als onderwerp, moppen over vrouwen, moppen over domme blondjes, moppen over Belgen, moppen over Surinamers, moppen over Turken of andere allochtone groepen. Maar religie is een veel voorkomend onderwerp in moppen.

Mopvandedag.nl plaatst ook godsdienstige moppen, moppen over landen of bevolkingsgroepen. Mopvandedag.nl heeft absoluut niet de intentie om iemand te kwetsen. Moppen plaatsen we om te lachen, niet om een religie, land of bevolkingsgroep met opzet te kwetsen. De moppen op Mopvandedag.nl gaan over van alles en iedereen, zonder daar iemand of iets buiten te sluiten. Hebben we toch iemand gekwetst met een mop of moppen dan spijt ons dat zeer, maar dat is dan zonder enige intentie gebeurt. Mopvandedag.nl is om te lachen; voor, door en vooral over iedereen.