Uitgelicht

9 Wereldleiders Op Hun Troon Zoals Je Ze Nog Nooit Hebt Gezien

Geplaatst op

De Paus of de Dalai Lama worden aanbeden en bijna tot goden verheven. Politieke wereldleiders doen vaak nogal stoer, alsof ze beter zijn dan ons 'gewone' mensen.

Maar wereldleiders zoals Merkel, Obama of Putin, zijn ook maar gewone mensen. Omdat te bewijzen hebben we foto's genomen van hun meest intieme moment zoals jij en ik die ook altijd dagelijks meemaken; de grote boodschap, een nummer 2 doen, je ruggegraat verlengen of gewoon even flink p**pen.

Even terug op aarde!

Met dank aan: "World Leaders doing their 'Duty' by Photographer Cristina Guggeri #artpeople www.artpeople.net"Angela Merkel - Scheisse Angela Merkel - Scheisse

Benjamin Netanyahu - חרא Benjamin Netanyahu - חרא

Dalai Lama - बकवास Dalai Lama - बकवास

Mario Draghi - merda Mario Draghi - merda

Paus Franciscus - stercore Paus Franciscus - stercore

Barack Obama - shit Barack Obama - shit

Queen Elisabeth - royal shit Queen Elisabeth - royal shit

Silvio Berlusconi - vecchia merda Silvio Berlusconi - vecchia merda

Vladimir Putin - дерьмо Vladimir Putin - дерьмо

Laat een opmerking achter!

Doe mee en WIN EEN MOP!

Ha, was je bijna weg, maar we hebben je aandacht!

Die mop winnen, dat is een grapje.

Elke dag hebben we nieuwe moppen, plaatjes en filmpjes. Vind jij dit net zo leuk als wij? Laat dat dan NU zien!

LIKE, TWEET en DEEL!


Dank je wel!

Het team van MopVanDeDag

Win een MOP

Moppen zijn korte verhalen om iemand te laten lachen. Moppen begonnen als volksverhalen omdat ze mondeling werden doorverteld. Pas in de tweede helft van de 19de eeuw ontstaat het woord moppen voor deze volksverhalen. Maar zelfs in de tijd van de Grieken en Romeinen werden er al moppen verteld. Alleen zouden we die tegenwoordig niet meer snappen. Moppen veranderen door de tijd. Moppen worden veelal ook verteld om de maatschappij een spiegel voor te houden en aan te tonen wat er mis is. Ook dragen moppen bij om bepaalde dramatische gebeurtenissen te verwerken.

Moderne moppen zijn meestal kort en het lachmoment zit aan het einde. Moppen hebben veelal een verrassingeffect waarbij de verhaallijn plotseling tegen het einde van de mop een onverwachte wending maakt. Ook de intonatie van de stem en de houding van de verteller spelen een belangrijke rol bij moppen. Moppen zijn soms taboedoorbrekend, waarbij het onderwerp van de mop iets is waar men normaal niet vrij over spreekt.

De vraag wanneer moppen nog wel en wanneer niet meer verteld kunnen worden is heel persoonlijk. Moppen hebben vaak een bepaalde doelgroep als onderwerp, moppen over vrouwen, moppen over domme blondjes, moppen over Belgen, moppen over Surinamers, moppen over Turken of andere allochtone groepen. Maar religie is een veel voorkomend onderwerp in moppen.

Mopvandedag.nl plaatst ook godsdienstige moppen, moppen over landen of bevolkingsgroepen. Mopvandedag.nl heeft absoluut niet de intentie om iemand te kwetsen. Moppen plaatsen we om te lachen, niet om een religie, land of bevolkingsgroep met opzet te kwetsen. De moppen op Mopvandedag.nl gaan over van alles en iedereen, zonder daar iemand of iets buiten te sluiten. Hebben we toch iemand gekwetst met een mop of moppen dan spijt ons dat zeer, maar dat is dan zonder enige intentie gebeurt. Mopvandedag.nl is om te lachen; voor, door en vooral over iedereen.