Uitgelicht

Puppies Hebben Veel Slaap Nodig, Maar Waar Deze Honden In Slaap Vallen Zal Je Verbazen

Geplaatst op

Honden slapen veel, vooral als ze jong zijn. Puppies hebben ook veel slaap nodig en vallen soms spontaan op de raarste momenten en plaatsen in slaap. Kijk maar eens wat deze puppies is overkomen.1. Zullen spelen met de balzzzzzzzzz 1. Zullen spelen met de balzzzzzzzzz

2. Dierenarts of niet, ik slaap 2. Dierenarts of niet, ik slaap

3. Mijn kop is moe, even rusten 3. Mijn kop is moe, even rusten

4. Eerst slapen, dan verder lopen 4. Eerst slapen, dan verder lopen

5. Duimen, maar dan zonder duim 5. Duimen, maar dan zonder duim

6. In je laars kan ik niet omvallen 6. In je laars kan ik niet omvallen

7. Als ik er na kijk, heb ik al een stijve nek 7. Als ik er na kijk, heb ik al een stijve nek

8. Kan niet kiezen op welke bank ik ga slapen 8. Kan niet kiezen op welke bank ik ga slapen

9. Werken is zo vermoeiend 9. Werken is zo vermoeiend

10. Ik kom wel even bij je liggen 10. Ik kom wel even bij je liggen

11. Die tafel ligt zo lekker 11. Die tafel ligt zo lekker

Laat een opmerking achter!

Doe mee en WIN EEN MOP!

Ha, was je bijna weg, maar we hebben je aandacht!

Die mop winnen, dat is een grapje.

Elke dag hebben we nieuwe moppen, plaatjes en filmpjes. Vind jij dit net zo leuk als wij? Laat dat dan NU zien!

LIKE, TWEET en DEEL!


Dank je wel!

Het team van MopVanDeDag

Win een MOP

Moppen zijn korte verhalen om iemand te laten lachen. Moppen begonnen als volksverhalen omdat ze mondeling werden doorverteld. Pas in de tweede helft van de 19de eeuw ontstaat het woord moppen voor deze volksverhalen. Maar zelfs in de tijd van de Grieken en Romeinen werden er al moppen verteld. Alleen zouden we die tegenwoordig niet meer snappen. Moppen veranderen door de tijd. Moppen worden veelal ook verteld om de maatschappij een spiegel voor te houden en aan te tonen wat er mis is. Ook dragen moppen bij om bepaalde dramatische gebeurtenissen te verwerken.

Moderne moppen zijn meestal kort en het lachmoment zit aan het einde. Moppen hebben veelal een verrassingeffect waarbij de verhaallijn plotseling tegen het einde van de mop een onverwachte wending maakt. Ook de intonatie van de stem en de houding van de verteller spelen een belangrijke rol bij moppen. Moppen zijn soms taboedoorbrekend, waarbij het onderwerp van de mop iets is waar men normaal niet vrij over spreekt.

De vraag wanneer moppen nog wel en wanneer niet meer verteld kunnen worden is heel persoonlijk. Moppen hebben vaak een bepaalde doelgroep als onderwerp, moppen over vrouwen, moppen over domme blondjes, moppen over Belgen, moppen over Surinamers, moppen over Turken of andere allochtone groepen. Maar religie is een veel voorkomend onderwerp in moppen.

Mopvandedag.nl plaatst ook godsdienstige moppen, moppen over landen of bevolkingsgroepen. Mopvandedag.nl heeft absoluut niet de intentie om iemand te kwetsen. Moppen plaatsen we om te lachen, niet om een religie, land of bevolkingsgroep met opzet te kwetsen. De moppen op Mopvandedag.nl gaan over van alles en iedereen, zonder daar iemand of iets buiten te sluiten. Hebben we toch iemand gekwetst met een mop of moppen dan spijt ons dat zeer, maar dat is dan zonder enige intentie gebeurt. Mopvandedag.nl is om te lachen; voor, door en vooral over iedereen.