30 GRAPPIGE Foto's Die Op Het Juiste Moment Zijn Gemaakt

Op het juiste moment afdrukken is een kunst, zal iedere fotograaf zeggen. En dat is ook zo, als je naar deze foto's kijkt. Bij foto 1 wil je eigenlijk ook de foto zien die er vlak na gemaakt is. Bij foto 2 weet je dat er geen foto na komt. Foto 3 is gewoon Goddelijk en Foto 4 is té schattig. Alle foto's zijn bijzonder fraai!

Bekijken

Foute selfies. Of: hoe ver ga je voor de ultieme selfie. Opa snapt het niet.

Het woord selfie zegt het al: een foto van jezelf. Meestal gemaakt voor een ander of ene hele groep vrienden. Delen op sociale media als Twitter en Facebook of Instagram. De netwerken staan er vol mee. Grappige selfies dus.

Bejaarden snappen het niet zo, getuige de 7e foto.

De mensen die deze selfies maakten vonden ze vast erg geslaagd. Vind jij ze ook zo leuk?

Bekijken

Echte Meiden in 1947. Potige dames bijten van zich af!

Karate, Kung Fu, Judo. Allemaal vechtsporten met als doen jezelf te verdedigen en de tegenstander op afstand te houden, of juist onbeweeglijk te maken.
In 1947 waren vechtsporten nog niet echt in zwang. Toen waren het vooral mannen van staan en boten van hout.
Tegenwoordig zijn boten van staal en de mannen... nou ja...

Deze instructiefilm voor dames van een zekere komaf toont aan dat een vrouw in 1947 ook al haar mannetje kon staan.

Bekijk dit filmpje

Curtis Lepore - I HATE it when this happens. Mooie meid, zonnebrandcrème en een illusie armer.

Curtis Lepore heeft een YouTube kanaal waarop allerlei leuke filmpjes worden geplaatst.

I HATE IT WHEN THIS HAPPENS

Stel je voor: je staat aan het zwembad en er komt me toch een mooie meid - Ana Cheri - aangelopen. Ze ritst haar trainingsjack open waardoor je ogen bijna uit hun kassen vallen: wat een uitzicht!
En - je raadt het nooit - ze gaat precies liggen waar jij het goed kan zien. Het wordt steeds mooier. Gedachten schieten door je hoofd. Als je toch eens je handen op dat lijf mocht leggen.

Insmeren maar!


De dame pakt een flesje zonnebrandcrème en smeert zichzelf lekker in. Maar... ze kan niet overal even goed bij.
Je maat en jij staan te kijken en ineens wijst ze naar je. Niet naar je maat, nee naar JOU! Dat is toch een droom die uitkomt?
Je houdt het bijna niet meer. Nu is het moment om toe te slaan. Nu is het moment om die fles zonnebrandcrème aan te pakken en haar eens lekker in te smeren.

Natte droom

En dan gebeurt het ineens. Dat wat je nou net niet wilde dat gebeurde...

Bekijk dit filmpje

Doe mee en WIN EEN MOP!

Ha, was je bijna weg, maar we hebben je aandacht!

Die mop winnen, dat is een grapje.

Elke dag hebben we nieuwe moppen, plaatjes en filmpjes. Vind jij dit net zo leuk als wij? Laat dat dan NU zien!

LIKE, TWEET en DEEL!


Dank je wel!

Het team van MopVanDeDag

Win een MOP

Moppen zijn korte verhalen om iemand te laten lachen. Moppen begonnen als volksverhalen omdat ze mondeling werden doorverteld. Pas in de tweede helft van de 19de eeuw ontstaat het woord moppen voor deze volksverhalen. Maar zelfs in de tijd van de Grieken en Romeinen werden er al moppen verteld. Alleen zouden we die tegenwoordig niet meer snappen. Moppen veranderen door de tijd. Moppen worden veelal ook verteld om de maatschappij een spiegel voor te houden en aan te tonen wat er mis is. Ook dragen moppen bij om bepaalde dramatische gebeurtenissen te verwerken.

Moderne moppen zijn meestal kort en het lachmoment zit aan het einde. Moppen hebben veelal een verrassingeffect waarbij de verhaallijn plotseling tegen het einde van de mop een onverwachte wending maakt. Ook de intonatie van de stem en de houding van de verteller spelen een belangrijke rol bij moppen. Moppen zijn soms taboedoorbrekend, waarbij het onderwerp van de mop iets is waar men normaal niet vrij over spreekt.

De vraag wanneer moppen nog wel en wanneer niet meer verteld kunnen worden is heel persoonlijk. Moppen hebben vaak een bepaalde doelgroep als onderwerp, moppen over vrouwen, moppen over domme blondjes, moppen over Belgen, moppen over Surinamers, moppen over Turken of andere allochtone groepen. Maar religie is een veel voorkomend onderwerp in moppen.

Mopvandedag.nl plaatst ook godsdienstige moppen, moppen over landen of bevolkingsgroepen. Mopvandedag.nl heeft absoluut niet de intentie om iemand te kwetsen. Moppen plaatsen we om te lachen, niet om een religie, land of bevolkingsgroep met opzet te kwetsen. De moppen op Mopvandedag.nl gaan over van alles en iedereen, zonder daar iemand of iets buiten te sluiten. Hebben we toch iemand gekwetst met een mop of moppen dan spijt ons dat zeer, maar dat is dan zonder enige intentie gebeurt. Mopvandedag.nl is om te lachen; voor, door en vooral over iedereen.