Zit Een Paard Aan De Bar, Komt Een Man Binnen

Een man komt een café binnen en ziet er een potgeld staan met een hengst er naast.
hij vraagt aan de barman: ”is er een verband met die potgeld en die hengst?”
”Ja” zegt de barman ”als je die hengst kan laten lachen is die potgeld voor jou.”

Nou die man fluistert iets in die paard zijn oor en het beest begint te lachen.
Hij pakt het geld en gaat naar huis.

Lees verder

If you don't use, you will lose, dacht hij. Maar zij denkt er ander

Een vrouw komt thuis uit de stad en vindt haar man in bed met een lekker jong ding.
Net voordat ze furieus de deur uit kan rennen zegt haar man tegen haar:

"Wacht even, ik kan het uitleggen.
Toen ik vanmiddag naar huis reed zag ik dit meisje langs de kant van de weg staan.
Ze zag er doodmoe en heel verdrietig uit. Dus ik stopte en nam haar mee naar huis. Ik maakte wat te eten voor haar klaar, een restje wat jij in de koelkast had laten staan.
Ze had een paar versleten sandalen aan haar voeten, dus gaf ik haar een paar goede schoenen die jij toch niet meer draagt, omdat ze uit de mode zijn.
Ze had het koud, dus gaf ik haar de trui die ik je voor je verjaardag heb gegeven, maar die je niet draagt, omdat de kleur je niet staat.

Lees verder

Komkommer na gebruik opeten. Grappig taalfoutje.

Komkommer na gebruik opeten. Een komkommer die je na gebruik moet opeten. Wat moeten we ons daar bij voorstellen? Bij Versvanhier.nl weten ze het waarschijnlijk, maar Kan iemand ons vertellen wat dit gebruik dan is?
Suggesties voor 'na gebruik opeten' van een komkommer horen we graag. Tielemans groentekwekerij wilde niet op deze foto reageren.

Heb jij ook een leuke foto zoal deze van de komkommer? Stuur ze naar ons op, of reageer hieronder.

Na gebruik opeten... hoe verzin je het...

Bekijken

VOEL = goed. De politieke partij voor de toekomst

Politiek is geen grapje

VOEL is anders

VOEL is een partij voor iedereen. De gevestigde politiek heeft lak aan de burger. VOEL is de partij die gaat voor het gevoel. Je stemt niet altijd met je verstand, maar veel met gevoel.

Verkiezingen in 2017


Met de verkiezingen volgend jaar is het tijd om het roer om te gooien. Niet gebaseerd op feiten regeren. Niet regeren op basis van statistiek en deskundigheid, maar op gevoel. Het gevoel moet goed zijn, anders heeft het geen nut. VOEL je hem?

Advies aan de kiezer

Ons advies is geen bindend advies, maar raadgevend. Stel VOEL. Stem met je gevoel. Uiteindelijke bepaalt u als kiezer wat het wordt voor de komende vier jaar.

Bekijk dit filmpje

Doe mee en WIN EEN MOP!

Ha, was je bijna weg, maar we hebben je aandacht!

Die mop winnen, dat is een grapje.

Elke dag hebben we nieuwe moppen, plaatjes en filmpjes. Vind jij dit net zo leuk als wij? Laat dat dan NU zien!

LIKE, TWEET en DEEL!


Dank je wel!

Het team van MopVanDeDag

Win een MOP

Moppen zijn korte verhalen om iemand te laten lachen. Moppen begonnen als volksverhalen omdat ze mondeling werden doorverteld. Pas in de tweede helft van de 19de eeuw ontstaat het woord moppen voor deze volksverhalen. Maar zelfs in de tijd van de Grieken en Romeinen werden er al moppen verteld. Alleen zouden we die tegenwoordig niet meer snappen. Moppen veranderen door de tijd. Moppen worden veelal ook verteld om de maatschappij een spiegel voor te houden en aan te tonen wat er mis is. Ook dragen moppen bij om bepaalde dramatische gebeurtenissen te verwerken.

Moderne moppen zijn meestal kort en het lachmoment zit aan het einde. Moppen hebben veelal een verrassingeffect waarbij de verhaallijn plotseling tegen het einde van de mop een onverwachte wending maakt. Ook de intonatie van de stem en de houding van de verteller spelen een belangrijke rol bij moppen. Moppen zijn soms taboedoorbrekend, waarbij het onderwerp van de mop iets is waar men normaal niet vrij over spreekt.

De vraag wanneer moppen nog wel en wanneer niet meer verteld kunnen worden is heel persoonlijk. Moppen hebben vaak een bepaalde doelgroep als onderwerp, moppen over vrouwen, moppen over domme blondjes, moppen over Belgen, moppen over Surinamers, moppen over Turken of andere allochtone groepen. Maar religie is een veel voorkomend onderwerp in moppen.

Mopvandedag.nl plaatst ook godsdienstige moppen, moppen over landen of bevolkingsgroepen. Mopvandedag.nl heeft absoluut niet de intentie om iemand te kwetsen. Moppen plaatsen we om te lachen, niet om een religie, land of bevolkingsgroep met opzet te kwetsen. De moppen op Mopvandedag.nl gaan over van alles en iedereen, zonder daar iemand of iets buiten te sluiten. Hebben we toch iemand gekwetst met een mop of moppen dan spijt ons dat zeer, maar dat is dan zonder enige intentie gebeurt. Mopvandedag.nl is om te lachen; voor, door en vooral over iedereen.